İzmir Üniversiteleri Platformu Kariyer Buluşması

Değerli Öğrencilerimiz ve Mezunlarımız,

İzmir Üniversiteleri Platformu (www.izmiruniversiteleri.com) Türkiye’de bir ilki gerçekleştiriyor. İzmir’deki dokuz üniversite; öğrenci ve mezunlarını, iş dünyası ile “kariyer” olgusu etrafında bir araya getirmek ve profesyonel yaşamda tercih edilen bireyler olmalarını desteklemek amacıyla 18 Aralık 2015 tarihinde Tepekule Kongre Merkezi’nde “KARİYER BULUŞMASI” nda bir araya getiriyor.

Sadece İzmir’deki dokuz üniversitenin öğrenci ve mezunlarına yönelik olarak düzenlenen bu etkinlikte; 60 firma, üniversitelerin kariyer merkezleri, sürekli eğitim merkezleri, mezunlar derneği, aktif olarak kariyer ile ilgili çalışmalar yapan topluluklar ve birbirinden değerli konu ve konuklarla sizler için bir program hazırladık. Programın detaylarını ekte bulabilirsiniz.

Etkinliğimize katılmak için ekli afişte yer alan kare kod veya link adresinden kaydolmayı ve özgeçmişinizle 18 Aralık 2015’de Tepekule Kongre Merkezi’ne gelmeyi unutmayın!