İzmir Üniversiteleri Platformu Kariyer Buluşması Organizasyonu Gerçekleştirildi

İzmir’deki dokuz üniversitenin bir araya gelerek oluşturduğu İzmir Üniversiteleri Platformu Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek üniversite öğrencilerini ve yeni mezunlarını, eğitim aldıkları alanlardaki kariyer fırsatları ile alternatif kariyer olanaklarını keşfetmelerini ve yaşadıkları toplumda katma değer yaratacak bireyler olmalarını desteklemek üzere 18 Aralık 2015 tarihinde Bayraklı Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi’nde “İzmir Üniversiteleri Platformu Kariyer Buluşması” organizasyonunu gerçekleştirdi.
Öğrencilerin akademik ve sosyal gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla gerçekleştirilen organizasyona; üst ölçekli 60 firma, üniversitelerin kariyer temelli bir çok topluluğu ile yaklaşık 3000 öğrenci ve mezunun katılım sağladığı kaydedildi.
Organizasyon çalışmalarının ilk olarak, 28 Ocak 2015 tarihinde İzmir Katip Çelebi Üniversitesi ev sahipliği ve Rektörümüz Prof.Dr. Galip AKHAN başkanlığında başlayarak yaklaşık bir yıl süren etkinlikte üniversitemizi organizasyon komitesinde Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezimizden Müdürümüz Yrd. Doç.Dr Murat ESEN, Müdür Yardımcımız Uzm.H.Ahmet URAN, Begüm ÖZFİLİZ, Ali BOZDAĞ temsil ederken, etkinlik günü Sürekli Eğitim merkezimiz ile Genç Girişimciler Öğrenci Topluluğumuz destek sağladılar.