İstihdam Bir Tık Ötede…

İKÇÜ ÖĞRENCİ VE MEZUNLARI ARTIK İŞVERENE DAHA YAKIN

İzmir’in yeni nesil devlet üniversitesi İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi, öğrencilerinin mezuniyet sonrasında iş hayatına geçişlerini kolaylaştırmak, iş gücü piyasasına sağlam adımlar atarak geçmeleri için çalışmalarına yoğun şekilde devam ediyor.

İKÇÜ’ye özel CV portali

Bu kapsamda son olarak iş arayanlarla işverenleri çok pratik yöntemle buluşturan TGM İnsan Kaynakları ile iş birliği protokolü imzalandı.
Protokol doğrultusunda öğrenciler, hem staj hem de iş arama süreçlerinde İKÇÜ için özel oluşturulan www.cvyolla.com/ikc web portaline yolladıkları CV’leri için özel bir havuz oluşturulacak.

Bu özel hizmetin protokolünü İKÇÜ adına Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Yrd. Doç. Dr. Murat Esen ile TGM İnsan Kaynakları İş Geliştirme Müdürü Meriç Kul imzaladı. İmza töreninde Merkez Müdür Yardımcısı Uzm.H.Ahmet Uran ve Merkez Memurları Begüm Özfiliz İle Ali Bozdağ hazır bulundu.