KARİYER BULUŞMASI İÇİN İMZALAR ATILDI

“İKÇÜ, MÜSİAD İzmir ve İŞKUR’dan Ortak 2. Girişimcilik ve Kariyer Günü”

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği İzmir Şubesi ile Çalışma ve İş Kurumu İzmir il Müdürlüğü tarafından öğrencilerin kariyer planlamalarına ve profesyonel iş hayatlarına adım atmalarında girişimcilik ruhlarını desteklemeye yönelik ‘KAR-KİM 2016 Kariyer ve Girişimcilik Günü’nün ikincisi için de imzalar atıldı.

İlkinde gençlerden yoğun ilgi gören kariyer günlerinin bu yılki programlarında da gençlere liderlik, takım çalışması, kişisel gelişim gibi alanlarda uygulamalı seminerler verilmesi, iş dünyasından başarıya ulaşan temsilcilerle gençlerin bir araya getirilmesi hedefleniyor.

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Galip Akhan, Çalışma ve İş Kurumu İzmir İl Müdürü Kadri Kabak, MÜSİAD İzmir Başkanı Ümit Ülkü’nün imzaladığı “2.KAR-KİM 2016 Kariyer ve Girişimcilik Günü” protokolü çerçevesinde sektörel bazlı birçok firma katılım sağlayacak.

21 Nisan 2016 tarihinde İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Çiğli Ana Yerleşkesinde düzenlenecek olan etkinlikte öğrencilere, İş Hayatındaki Tecrübe Paylaşımları, Yurtdışı Eğitim ve İş İmkânları, İş Başı Eğitim Programları ve Canlı Mülakat Simülasyonları gibi çalışmalar sunulacak.

Protokolde, İKÇÜ  Rektör Danışmanı ve Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkez Müdürü Yrd. Doç. Dr. Murat Esen, Merkez Müdür Yardımcısı Uzm.H.Ahmet Uran, İŞKUR İzmir İl Müdür Yardımcısı Makbule Dank ve MUSİAD İzmir Şube Müdürü M.Özcan Yetişenoğlu da hazır bulundu.