7. CV Tasarım Yarışması Basın Toplantısına Katıldık

Bu yıl 7.si düzenlenecek olan CV Tasarım Yarışması'nın basın toplantısı Ege Genç İşadamları Derneği’nde (EGİAD) gerçekleşti. Yarışmaya İzmir Katip Çelebi Üniversitesi olarak 3.kez katılım sağlarken üniversitemizi temsilen Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkez Müdür Yardımcısı Uzm.H.Ahmet URAN jüri üyesi olarak görev alacaklar. 3 kategoride gerçekleştirilecek olan yarışmaya gönderilecek CV’ler arasından “En İyi Kapak Yazısı”, “En İyi Tasarlanmış CV” ve bir de “Yaratıcılık Özel Ödülü” verilecek. Gençleri yaratıcı düşünceye teşvik etmek amacıyla düzenlenen yarışmaya başvurular 20 Kasım’a kadar devam edecek. 22 Kasım Salı günü jüri değerlendirme toplantısı yapılacak ve 24 Kasım Perşembe günü sonuçlar ilan edilecek. 29 Kasım Salı günü de yine EGİAD'ta düzenlenecek organizasyonla yarışmacılara ödülleri verilecek.