İZMİR 4. İSTİHDAM FUARI

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi olarak katılım sağladığımız İzmir Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü’nce bu yıl 4'üncüsü düzenlenen İstihdam Fuarı, 30 Mart'ta Swissotel de yapıldı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Genel Müdürlüğü, İzmir Valiliği, İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir Ticaret Odası, Ege Bölgesi Sanayi Odası ile İzmir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliğinin katkılarıyla düzenlenen İstihdam Fuarı'na birçok akademisyen ve iş adamı ile birlikte katılım sağladı.

İş arayanları işverenlerle buluşturan bu fuarda, yaklaşık 60 firma stant açarak iş arayışı içerisinde bulunan gençlerden ve öğrencilerden özgeçmiş ile birlikte başvuru topladılar.