İNSAN KAYNAKLARI YÖNETİMİ MESLEK ELEMANI EĞİTİMLERİ DEVAM EDİYOR.

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi ile İzmir Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü Çiğli Hizmet Merkezi arasında 09 Ocak 2018 tarihinde imzalanan 2018/01 sayılı mesleki eğitim kursları tip işbirliği protokolü kapsamında düzenlenen İnsan Kaynakları Yönetimi Meslek Elemanı Eğitimlerinin ilkinde başarılı olan katılımcılar sertifikalarını aldılar.

İKÇÜ öğretim elemanları tarafından gerçekleştirilen eğitimde, başarılı olan 17 kursiyere sertifikalarını Kariyer Geliştirme Uygulama Araştırma Merkez Müdürü Yrd. Doç. Dr. Murat ESEN , Sağlık Bilimleri Fakültesi İç Hastalıkları Hemşireliği AD Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Berna N. ÖZGÜRSOY URAN  ve  Kariyer Geliştirme Uygulama ve araştırma Merkezi Müdür Yardımcısı Uzm. H. Ahmet URAN tarafından düzenlenen törenle takdim edildi.

Bu eğitimle kursiyerlere , insan kaynakları yönetimi alanında İş Analizi, İşe alım süreçleri, Değerlendirme Merkezi Simülasyonları, Oryantasyon, Performans Yönetimi Sistemleri, Yetkinlik Yönetimi, Kariyer Yönetimi ile İş Sağlığı ve Güvenliği  Eğitimleri verilerek bu alanda  gerekli bilgi ve becerilerin kazandırılması amaçlanmıştır.