BİR GRUP EĞİTİMİMİZİ DAHA TAMAMLAMANIN GURURUNU YAŞIYORUZ.

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi ile İzmir Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü Çiğli Hizmet Merkezi arasında 09 Ocak 2018 tarihinde imzaladığımız mesleki eğitim kursları tip işbirliği protokolü kapsamında düzenlenen İnsan Kaynakları Yönetimi Meslek Elemanı Eğitimlerinin 4.grubunu da  başarılı ile tamamladık.

Eğitimde, başarılı olan 17 kursiyere sertifikalarını Öğr. Üy. Dr. Celal GÜNGÖR ve  Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. H. Ahmet URAN takdim etti.

Bu eğitimle kursiyerlere, insan kaynakları yönetimi alanında İş Analizi, İşe alım süreçleri, Değerlendirme Merkezi Simülasyonları, Oryantasyon, Performans Yönetimi Sistemleri, Yetkinlik Yönetimi, Kariyer Yönetimi ile İş Sağlığı ve Güvenliği  Eğitimleri verilerek bu alanda  gerekli bilgi ve becerilerin kazandırılması amaçlanmıştır.